Nastavlja se snažna podrška JU „Dom zdravlja“ Visoko

Danas je u prostorijama JU „Dom zdravlja“ Visoko održan sastanak kojem su prisustvovali gradonačelnik Visokog Mirza Ganić, direktor firme „Komochem“ d.o.o Visoko Kenan Odobašić i direktor Doma zdravlja Zlatko Handžić. Razgovarano je o unutrašnjem uređenju prostorija Doma zdravlja, čiji unutrašnji zidovi nisu godinama ofarbani i održavani.

Direktor „Komochema“, kao društveno odgovorne firme u svojoj lokalnoj zajednici, na raspolaganje je stavio sve resurse svoje firme i osigurao kompletan materijal za farbanje, gletovanje i uređenje zidnih površina od 6600 m2.

Ono što ovu kompaniju čini posebnom je da se svi proizvodi iz širokog spektra ponude proizvode u potpunosti u proizvodnim pogonima u Donjem Moštru, te svojom kvalitetnom proizvodnjom mogu zadovoljiti i najspecifičnije zahtjeve u okviru djelatnosti kojom se bave.

Poslije sastanka izvršen je obilazak radova na utopljavanju zgrade JU „Dom zdravlja“ Visoko koje realizuje Grad Visoko, a gdje se također koriste proizvodi firme „Komochem“ d.o.o Visoko.